Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Aquest cap de setmana s’està celebrant a Barcelona Literal, una fira de “llibres i idees radicals”, segons com la mateixa organització l’anomena. Molta literatura, música, política, teatre, moviments socials… I també periodisme. Autors com Svetlana Aleksiévitx, mitjans com La Directa o Sentit Crític, o també els llibres d ela col·lecció Periodistes impulsada per l’editorial Saldonar i el Grup Barnils tenen cabuda al recinte firal. La trobada va començar ahir a l’Ateneu Harmonia de Santa Andreu i s’estendrà fins demà amb desenes d’entrevistes en directe, presentacions, debats, concerts i espectacles.

En aquest vídeo, el programa La Klau de Público TV va resumir que era Literal i en va explicar les principals propostes de l’actual edició.