Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

L’emissió del documental ‘El referèndum impossible‘ al programa 30 minuts ha estat molt criticada pels defensors d’un referèndum pactat amb l’Estat espanyol com a via per resoldre les demandes sobiranistes, ja que entenien que el reportatge feia la seva tesi que aquesta via és objectivament impossible i no és una qüestió oberta depenent de les correlacions de forces polítiques. En aquest sentit, la diputada de Catalunya Sí Que Es Pot, Marta Ribas, va aprofitar la sessió de control parlamentari de la CCMA per preguntar sobre aquest punt al director de TV3, Jaume Peral. En aquest vídeo del Canal Parlament pot veure’s tant les preguntes formulades com les respostes defensant el documental.

2 Comentaris

  1. Joan

    En el reportatge van ser ells mateixos qui afirmaven que el referèndum era impossible. Vam poder veure Iceta dient que ja no creu en referèndums, a la Batet dient que el referèndum és una trampa i en Domènech de EnComú dient que no hi havia majoria per a fer-lo. De què es queixen si el reportatge bàsicament els donà veu a ells i la seva proposta?