Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Al vídeo pot sentir-se perfectament com el cantant estatunidenc Bruce Springsteen saluda a l’inici del seu concert a Barcelona amb un “Hola Barcelona! hola Catalunya!”. Però sense cap inconvenient, la presentadora del Telediari de TVE explica als espectadors: “Ja ho heu sentit: Hola Espanya, hola Catalunya i el cantant americà arrencava el concert…”. Errada lamentable o manipulació conscient, un usuari de Facebook va penjar el fragment de vídeo al seu perfil i en menys de 24 hores ja havia estat reproduït per més de 60.000 persones, més de 1.100 usuaris l’havien compartit i havia rebut més de 300 m’agrada, convertint-se en un tot fenomen viral.

3 Comentaris

 1. Albert Garcia

  El fet és rellevant perquè, que jo recordi en la novena de concerts del Bruce a Barcelona jo he assistit, és el primer cop que diu “Hola Catalunya”. Als altres sempre deia el nom de la ciutat i punt. Així que la manipulació intencionada o no de TVE té substància!

 2. Cien

  Ahh molt bonic..poseu una foto com si fos el play del video, plas plas

  • Redacció

   Hola Cien, hi ha una imatge (per raons d’estètica de la notícia) i el vídeo). Si fas click sobre la imatge apareix el vídeo. Moltes gràcies.