Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Lleida TV va emetre aquest programa especial dedicat al Segon Simposi sobre Llibertat de Premsa, organitzat per la demarcació lleidatana del Col·legi de Periodistes de Catalunya i per la Universitat de Lleida, els dies 3 i 4 de maig. Durant dos dies van realitzar-se diferents tallers sobre temes com “la llibertat de premsa en l’àmbit de la comunicació local”, ” anàlisi de les cobertures periodístiques” o la ” llibertat de premsa i mitjans públics a Europa”, impartits per periodistes de diferents àmbits i acadèmics especialitzats en comunicació. Al programa, alguns dels estudiants participants relaten la seva experiència al simposi i es reflexiona sobre la importància i situació de la llibertat de premsa.