Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Dilluns 23 de maig, l’Audiència Nacional espanyola portarà a judici Boro LH, un periodista del digital La Haine, per una sèrie de tuits que la Fiscalia considera “enaltiment del terrorisme” i “humiliació a les víctimes” i que s’investiguen en el marc del que s’anomena “Operació Aranya“.

Boro LH, a més, té pendent un altre judici per una denúncia d’agressió a un agent de policia durant les càrregues que van produir-se en la concentració republicana “Jaque al Rey”, el 29 de març de 2014. En aquest vídeo -publicat per eldiario.es– pot veure’s com és la policia qui agredeix diferents informadors gràfics que cobrien la protesta i com en cap moment els periodistes ataquen la policia.

Des de La Haine consideren que les diferents detencions i judicis del col·laborador són “una persecució per la seva feina periodística”.