Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Segons informen els mitjans francesos i va recollint la iniciativa Mapping Media Freedom, l’actual onada de protestes socials i laborals que sacseja l’Estat francès estaria comportant uns índexs inèdits de periodistes i informadors gràfics ferits per agressions policials. El 16 de maig un càmera d’AFP va patir el trencament del seu equip, el 14 de maig un fotògraf freelance va veure com li prohibien cobrir una manifestació, i el 10 de maig un altre periodista va ser ferit per una granada policial. També hi ha un fotògraf ferit per una pedrada llençada per manifestants.

Al vídeo es veu com una granada policial esclata enmig d’un grup de periodistes després de la manifestació de l’1 de maig, en una acció en què va resultar ferit un fotògraf. Altres vídeos anteriors ja havien mostrat aquesta agressivitat policial amb els periodistes.