Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El dilluns s’estrena la 19a edició del Festival Docsbarcelona, una de les cites més importants i consolidades per als amants d’aquest gènere periodístic, que enguany porta el títol de Mirades inquietes. Entre el 23 i el 29 de maig podrà veure’s al CCCB 46 pel·lícules de 28 països, tant de directors ja reconeguts com d’altres que estan començant. A més d’altres activitats paral·leles com conferències i seminaris.  Tot i la indiscutible dimensió internacional del Festival, aquest també inclou treballs locals, com Alcaldessa, un video-diari de l’alcaldessa de Barcelona Ada Colau, signat per Pau Faus, o Joan Biarnés, una entre tots, d’Òscar Moreno i Jordi Rovira, sobre la primera fotoperiodista catalana.

Des de fora de Barcelona també es podrà seguir el festival per internet a través de la plataforma Filmin.