Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Al vídeo-editorial d’avui, el director de l’Ara, Antoni Bassas analitza les conseqüències polítiques i esportives de la victòria del Barça de la Copa del Rei, un partit especialment polititzat, i fa especial menció de la retransmissió de Telecinco. Bassas qualifica la realització del canal com a “censura”, ja que va fer-se de tal forma que no es veiessin les estelades que omplien el sector de la graderia ocupat pels seguidors blaugrana. “La realització no és sinó una conseqüència més de com l’Estat espanyol afronta la petició d’independència de Catalunya: aquest tema ni es planteja ni se’n parla (…) simplement no s’ensenya. Són conscients els responsables televisius que han robat la veritat?”, afirma el periodista.

2 Comentaris

  1. Josep Lluís Burguera Pérez

    No puc visionar en el meu Mac, en cap navigador el vídeo d’Antoni Bassas, simplement, hi apareix però no s’activa la fletxeta del play. Us pregue una solució, per favor. Moltes gràcies.

    • Redacció

      Sembla que era un error nostre i que ja està resolt. Gràcies per avisar.