Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Un treballador de TV3 va ser agredit ahir -amb resultat de l’objectiu de la càmera trencat- en plena connexió en directe pel programa Més 324 de les protestes al barri barceloní de Gràcia contra el desallotjament del Banc Expropiat. Al vídeo pot veure’s com aquest no era un moment de tensió, sinó que tan sols hi havia unes desenes de persones fent una cassolada  reivindicativa quan apareix un espontani que, després de retreure als periodistes que estiguessin gravant, li pega un cop a la càmera i la retransmissió s’acabava bruscament. Les agressions i intimidacions als informadors per ambdós bàndols ha estat una constant durant aquests dies i ha deixat diversos ferits i material trencat.

Un Comentari