Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

L’onada de manifestacions i protestes laborals a l’Estat francès està deixant un extens rastre de periodistes, fotògrafs i càmeres ferits, en molts casos pels agents antiavalots de la policia. En un altre vídeo publicat a Mèdia.cat es podia veure com una granada policial -en principi “dissuasiva”- explotava enmig d’un grup de fotògrafs que cobrien la manifestació de l’1 de maig a París. En aquest nou vídeo un càmera filma com un policia li dispara una granada directament a ell després que un altre agent l’assenyalés com a objectiu. Segons publica Le Parisien hi ha un home de 28 anys, presumiblement també un fotògraf, en coma després que l’explosió d’una granada policial li provoqués un aixafament cranial.