Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

L’inspector dels Mossos d’Esquadra i dirigent sindical del cos, Jordi Dalmau, ha participat avui a la tertúlia de El Món a Rac1 per comentar la seva versió dels fets succeïts al barri de Gràcia durant aquests dies. En un moment de la intervenció, però, Dalmau acusa un periodista d’un “mitjà no convencional d’incitar una senyora de 70 anys per a que “provoqui” els policies per tal d’aconseguir que l’espentin. L’inspector va encara més lluny i “creu” que aquest periodista és Jesús Rodríguez si bé admet que “no ho port assegurar” i li treu tota credibilitat perquè “a més de ser periodista és activista antisistema” i es dedica a “escriure a La Directa notícies totalment distorsionades amb el motiu de minar la credibilitat de la policia”. Rodríguez va resultar ferit per la policia durant una de les càrregues a Gràcia i és un dels periodistes que ha destapat casos tan rellevants com l’origen de les ferides que van mutilar Esther Quintana o els abusos policials darrere del cas Ciutat Morta.