Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Dissabte Antena 3 va emetre aquesta notícia on assegurava que els senyals de trànsit exclusivament en valencià al centre de València podien causar accidents. A la peça es veia una jove que assegurava que “no li quedava clar si podia passar amb el cotxe” després de llegir un senyal amb indicacions de restriccions horàries. L‘usuari de Youtube Ca Nyot, però, ha descobert que la suposada vianant és en realitat Laura Herreras, periodista, extreballadora d’Antena 3 i amb un perfecte coneixement del valencià, ja que ha treballat en emissions en aquesta llengua, tal com pot veure’s al vídeo. Herreras, en una piulada -ja esborrada- ha declarat que no entenia la polèmica, ja que ella en cap moment deia que no entenia el valencià.

Un Comentari

  1. andreu

    Es que son la repera tío. Ole tu, ole tu!