Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Amàlia Garrigós, periodista radiofònica i veu històrica de Ràdio 9, reivindica en aquest vídeo un mitjans pública en valencià i la reciprocitat total de mitjans audiovisuals a tots els territoris de parla catalana. La demanda està inserida en una campanya d ela Plataforma per la Llengua que porta el nom d’Estimo el català que busca el reforçament de l’espai comunicatiu comú i la implicació dels estats espanyol, francès, andorrà i italià per què respectin els drets lingüístics dels seus ciutadans. A més de l’objectiu d’aconseguir 30.000 signatures, la campanya anima als internautes a editar els seus propis vídeos reclamant la reciprocitat total de ràdios i televisions en català i penjar-los a les xarxes socials amb l’etiqueta #CatalàSenseFronteres.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019