Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Under de gags o Sota les mordasses és un documental sobre la lluita contra la repressió a l’Estat espanyol actual. Dirigit per Franco Lorenzana analitza el retrocés patit per les llibertats públiques els darrers anys -inclosos els drets a la informació, la llibertat de premsa o la llibertat d’expressió- amb l’aprovació de mesures legislatives com la Llei de Seguretat Ciutadana, més coneguda com la “Llei Mordassa”. També fa referència a accions policials com “l’operació Aranya”, de persecució de tuitaires o la detenció de fotoperiodistes independents. La majoria dels casos documentats són de l’àrea de Madrid. En l’elaboració del documental han participat col·lectius com SOS Racisme, 15M-Malasaña, Greenpeace, la Plataforma pel Dret a la Llibertat d’Infomació, Comissió Legal Sol, Ganemos Salamanca, PAH, CGT, 15M o el Colectivo Miradas.