Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El programa Solidaris de Catalunya Ràdio va explicar que era l’Anuari Mèdia.cat en el seu programa de dissabte passat i va ressenyar alguns dels seus reportatges amb declaracions dels autors, que expliquen el que van descobrir en les seves investigacions i quines conclusions n’han tret. El programa posa el focus, sobretot, en els reportatges que fan referència a les vulneracions de drets humans, com el que destapa la duresa del règim d’aïllament a les presons catalanes; l’assassinat de la transsexual Lyssa a Alacant el juliol de l’any passat; el fiasco d’algunes d’algunes de les operacions antigihadistes més mediàtiques realitzades a Catalunya, amb una majoria d’absolucions o condemnes a revisió.