Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

La Fira Literal ha publicat al seu canal de You Tube totes les entrevistes, conferències i actuacions que van celebrades durant el cap de setmana ddel 14 i el 15 de maig a Barcelona, en el marc d’aquesta fira autodefinida com de “llibres i idees radicals”. Aquí destaquem la conferència “La veu de les veus” de la periodista russa Svetlana Aleksiévitx, premi Nobel de Literatura 2015, de qui s’ha reconegut l’estil del seu periodisme literari.

Al canal poden trobar-se moltes altres debats i entrevistes sobre temes d’actualitat com els refugiats, el conflicte israelo-palestí, la crisi econòmica o el canvi climàtic. Per un versió més resumida del que va suposar Literal, aquí pot veure’s un vídeo més curt.