Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Què hi fa una periodista a l’Eurocopa si no intenta lligar amb un futbolista? Sembla que res. O almenys això és el que es dedueix de la “simpàtica notícia” que Deportes Cuatro va emetre al més pur estil dels programes de xafarderies on explica que Cristiano Ronaldo es dedicava a flirtejar amb les professionals que, fent diferents funcions, observaven el seu entrenament des de la grada.

Lluny de criticar l’actitud del futbolista, els redactors de Cuatro localitzen la periodista alemanya per ensenyar-li el vídeo i ho emeten a pesar de l’evident vergonya de la informadora. La pregunta final ho remata: “Si no t’agrada Cristiano qui t’agrada?”, perquè, òbviament algú li ha d’agradar, tal com assenyala Mònica Planas a la seva crítica televisiva.