Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

En un breu vídeo filmat davant la seu de les Nacions Unides  a Nova York, el president de Reporters Sense Fronteres (RSF), Christophe Deloire, demana a la comunitat internacional i als estats democràtics el suport per aconseguir la llibertat del representant de RSF a Turquia, Erol Önderoglu, en presó provisional des del 20 de juny de 2016. Önderoglu va ser detingut juntament amb el periodista i escriptor Ahmet Nesin i la presidenta de la Fundació pels Drets Humans de Turquia, Sebnem Korur Fincanci, sota l’acusació de “propaganda terrorista”. El seu delicte ha estat impulsar una campanya de suport al diari kurd Özgur Gündem, que l’Estat turc considera vinculat a la guerrilla del PKK.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019