Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El 15 de juny es presentava a València l’Anuari Mèdia.cat 2016 al Col·legi Major Rector Peset de València en un acte organitzat per l’Associació Ciutadania i Comunicació (Acicom). A l’acte van participar-hi Adolfo Carratalà,  professor ajudant i doctor de Periodisme a la UV, Alec Casanova, Vocal Trans de Lambda València, David Pardo, impulsor del projecte d’activisme cibernètic Hub Cívico, Isabel Villar, estudiant de periodisme a la UV i autora d’un dels reportatges de l’Anuari Mèdia.cat, i Joan Canela, editor de Mèdia.cat. L’acte va ser presentat i moderat pel president de l’Associació Ciutadania i Comunicació , José Ignacio Pérez.

Una crònica completa de l’acte i la biografia de tots els ponents pot trobar-se al web d’Acicom.