Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Aquest anunci de Eko, de la multinacional Nestlé, ha estat guardonat amb el premi Sombra -que convoca l’entitat Ecologistes en Acció- al pitjor anunci del 2015, en la categoria de “rentat verd”. L’entitat ambientalista justifica la seva decisió en que la multinacional suïssa “busca millorar la seva imatge de cara als potencials consumidors (…) amb una sèrie d’anuncis que presumeixen sobre els valors ecològics i de respecte al medi ambient”. En canvi, continua el comunicat, aquesta propaganda no és trasllada a l’activitat real de la companyia que “afegeix oli de palma als seus productes com les masses de pizza Buitoni o la Pasta Oriental Maggi, amb un percentatge de greixos saturats de fins un 59%”.

Per veure la resta de guardonats dels premos Sombra -Volkswagen, Bankia, Ecoembes o La Caixa- podeu clicar aquí.