Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Salvador Olmos, de 31 anys i col·laborador de la ràdio comunitària Tuun Ñuu Savi, de l’estat mexicà de Oaxaca, va ser trobat malferit i amb signes d’haver patit tortures i va morir poc després d’arribar a l’hospital al municipi de Huajuapan de León. Segons la mateixa ràdio on col·laborava, diversos testimonis asseguren que Olmos va ser detingut per policies municipals poques hores abans que trobessin el seu cos agonitzant. El locutor havia acudit als estudis de la ràdio després que, des de l’emissora s’avisés que hi havia diferents furgonetes sense identificar i presumptament ocupades per policies rodejant l’edifici. L’assassinat succeeix dies després que la policia mexicana disparés contra unes protestes dels mestres contra la reforma educativa del govern federal amb el resultat de 13 morts i desenes de ferits.

En l’àudio pot sentir-se la notícia narrada per la mateixa ràdio on treballava Olmos.