Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

La comissió de les Corts que està debatent la nova llei que ha de definir la futura radiotelevisió valenciana finalment va escoltar entre la setmana passada i aquesta els representants dels extreballadors de RTVV. En aquest vídeo en concret es recull la compareixença de Manuel Camarasa, membre del Comitè d’Empresa per la Confederació General del Treball (CGT), l’únic sindicat que va negar-se a signar l’ERO d’extinció de RTVV i va decidir prosseguir la via judicial per demanar-ne la nul·litat.

En aquest segon vídeo pot escoltar-se la resta de la intervenció de Camarasa on demana una negociació que desbloquegi el conflicte judicial i eviti al Consell el pagament de milions en indemnitzacions.