Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Ahir Islàndia va quedar eliminada de l’Eurocopa després de ser derrotada per la selecció francesa per cinc a dos. Però el pas de l’equip d’aquest petit país nòrdic per la competició esportiva ha estat marcat per l’èpica, capç de derrotar potències futbolístiques com Anglaterra i d’arribar fins a quarts de final i lluitant fins l’últim minut. Per això, és força probable que la història del dia del periodisme esportiu fos precisament els jugadors i tècnics islandesos ‘celebrant’ la seva eliminatòria amb la seva adició en aquest espectacular homenatge mutu. Unes imatges que els espectadors que seguien el partit per Telecinco no van poder veure ja que la cadena va tallar per passar ràpidament a la publicitat.