Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Tiempo Argentino és un diari digital i un setmanari imprès que funciona en forma de cooperativa des que els seus propietaris van abandonar-lo i deixaren de pagar els salaris i el lloguer de la redacció. Des de llavors el diari venia sent gestionat pels mateixos treballadors. Això, fins dilluns a la matinada, quan un grup d’una vintena d’encaputxats -segons testimonis presencials, acompanyats per la policia- van entrar a la redacció amb molta violència destruint tot el que hi van trobar: material d’oficina, mobiliari, ordinadors i, fins i tit, portes i parets.

L’atac va ser ordenat, presumptament, pel nou propietari del diari, que l’hauria comprat als anteriors empresaris, tot i que les cooperatives per abandonament de l’empresa estan regulades al país i Tiempo Argentino es trobava sota l’empara del Ministeri del Treball.

La resposta dels treballadors ha estat editar un número especial explicant una ràzzia, que ha generat una forta onada d’indignació a l’Argentina, ja que s’ha considerat l’atac més greu a la llibertat d’expressió des de la dictadura.