Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

La revista Saó va ser una de les primeres publicacions a editar-se en català al País Valencià just després de la mort del dictador Franco i durant aquests 40 anys s’ha editat de forma ininterrompuda, analitzant amb profunditat aspectes de la vida social, cultural i econòmica del País Valencià, amb especial èmfasi amb les relacions amb la resta dels Països Catalans.

Per commemorar el seu aniversari han editat una sèrie de dotze vídeos on es ret homenatge a la trajectòria de la revista i on reben el reconeixement de persones i institucions valencianes, com la Nova Muixeranga d’Algemesí, el col·lectiu El Tempir, Vicent Marzà, Amàlia Garrigós o Eugeni Alemany, entre d’altres.

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2021