Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

TVE va oferir sencera la compareixença conjunta del president dels Estats Units, Barack Obama, i del primer Ministre espanyol, Mariano Rajoy. Però la cobertura va anar més enllà de limitar-se a doblar les paraules del dirigent estatunidenc. Les imatges anaven acompanyades -com és habitual- d’un rètols que resumien allò que els editors consideraven més rellevant. Doncs mentre Obama parlava, els editors de TVE van considerar que el més rellevant d’aquell moment eren algunes frases de Rajoy, com “Faré tots els esforços per formar govern el més abans possible” o “Repetir eleccions seria una broma de mal gust”. Pel que fa a les frases d’Obama escollides per a la retolació n’hi havia una que el president estatunidenc no va dir -“És important un govern fort i estable per a Espanya”- i a pesar que un dels principals temes de la seva intervenció va ser l’actual conflicte racial als EUA, només se li dedica un rètol, els mateixos que els dedicats a la situació a Veneçuela, totalment anecdòtica.