Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Darrere la nova onada de protestes contra la violència policial entre les comunitats negres dels Estats Units hi ha, també, un fenomen relativament nou: la documentació d’aquesta violència policial per part de ciutadans, testimonis habituals dels abusos però que ara poden documentar-la i demostrar-la mitjançant els mòbils intel·ligents i les xarxes socials. La resposta dels agents, massa sovint, ha estat detenir i processar els autors d’aquests vídeos per tal d’encobrir els seus propis delictes. En aquest editorial radiofònic, la periodista estatunidenca Amy Goodman exposa les claus del conflicte i recorda la llibertat ciutadana de filmar les actuacions policials que consideri. El seu comentari també pot escoltar-se doblat al castellà aquí.