Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Ahir va fer-se pública la sentència que absol César Strawberry, cantant del grup Def Con Dos, d’enaltiment del terrorisme i humiliació a les víctimes per una sèrie de piulades. El cas forma part de l’anomenada operació Aranya, que persegueix certs delictes d’opinió a Twitter -amb les perilloses implicacions que això té per a la llibertat d’expressió- ha comptat no només amb una part judicial, sinó també informativa, amb constants intents de manipulació i intoxicació, en la que han participat internautes anònims, però també mitjans de comunicació. Un d’aquests va ser La Sexta, que va atribuir a Strawberry una piulada de mentida. En aquest breu vídeo, el cantant aprofita l’aparició a Al Rojo Vivo de Ferreras per esbroncar els informatius de la cadena per la manca de rigorositat per publicar allò que troben a les xarxes socials sense contrastar-ho, mentre Ferreras evita en tot moment assumir la part de responsabilitat que li pertoca i demanar disculpes.