Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Aquest breu documental -produït pel diari anglès The Guardian- explora les creixents dificultats que tenen els mitjans i periodistes crítics a la Turquia de Recep Tayyip Erdogan. Al llarg del vídeo, informadors, editors, acadèmics i activistes expliquen els judicis, detencions, empresonaments i, també, maltractaments i guerra bruta que pateixen cada cop més sectors crítics amb l’actual govern.

Encara que el reportatge és previ a l’intent de cop d’Estat fallit de la setmana passada, ja revela unes pràctiques autoritàries i censores que s’han intensificat a partir de les depuracions i detencions de presumptes simpatitzants colpistes, sigui a l’administració, la judicatura, l’exèrcit o els mitjans de comunicació.