Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

La presentadora de Telecinco Ana Rosa Quintana ha assegurat -en referència al diputat de Podem Diego Cañamero, entrevistat al seu programa- a mitja tertúlia que “no pot asseure’s al Congrés algú que diu el pograma. I això és veritat”. El fragment del vídeo, difós pel periodista Juan Miguel Garrido a través del seu compte de Twitter ha alçat una onada d’indignació pel classisme de la periodista i nombrosos internautes han recordat el plagi del llibre suposadament escrit per ella i retirat per Planeta quan va descobrir-se l’engany, o els seus problemes amb hisenda com a prova que l’honradesa no està lligada a l’estatus social.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019