Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El programa de TVE Comando Actualidad va desplaçar-se fins al municipi de Coria, a Extremadura, per cobrir les festes locals, que tenen els braus com a protagonistes. En tot moment, i a pesar de la comprensió que mostra la periodista, els organitzadors de les festes deixen molt clar que no permetran filmar la mort de l’animal i constantment aparten i reclouen l’equip de televisió en angles on no pot veure’s res. A pesar de complir tots els requisits, en un moment un home agafa pel coll la periodista i l’obliga a desplaçar-se carrer avall, tot això mentre li crida “Anem a casa!” i la informadora protesta repetidament. Segons explica El Plural, TVE no s’ha manifestat sobre aquesta agressió.