Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Més de mig milió de ciutadans de tots els països de la Unió Europea han escrit als seus legisladors per tal que s’assegurin que internet continuarà sent lliure i neutral. Aquest és el resultat de la campanya Save the Internet, impulsada una xarxa d’ONG, plataformes ciutadanes i associacions d’internautes de tota la Unió per tal d’influir en els reguladors europeus que estaven preparant els esborranys de la futura directiva que regularà la qüestió. En aquest vídeo de la campanya s’explica la importància d’una internet neutral i quines serien les conseqüències si les grans operadores de telecomunicacions i les multinacionals de serveis web aconsegueixen monopolitzar la xarxa.

 

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019