Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Després de mesos de lluita, negociacions i processos judicials, fa dues setmanes la Comissió de Presidència de l’Ajuntament de Barcelona aprovava iniciar els tràmits per modificar el contracte programa de BTV, que ha de permetre la internalització els més de 160 treballadors de la cadena pública local fins ara subcontractats via dues empreses privades -Lavínia i Antena Local. Mentrestant els tribunals ja han considerat il·legals quatre d’aquestes subcontractacions i avui es jutja la situació d’uns altres 160 contractes. Amb tot, les reivindicacions laborals de la plantilla no s’aturen aquí, ja que ara reivindiquen que la seva contractació directa per part de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICB, responsable de BTV) es faci amb les condicions laborals dels seus treballadors i no amb les que tenien a l’empresa privada, tal com preveu l’Ajuntament.