Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Fredy Villareal és un humorista argentí que factura una popular imitació del president del país, Mauricio Macri, al programa Showmatch del canal Eltrece. Una de les seccions del programa es diu El Gran Cuñado i parodia diferents polítics argentins que competeixen en un concurs de telerealiat. La polèmica va arribar quan Macri va queixar-se oficialment de la imitació que li feien i Marcelo Tinelli, presentador del programa va acusar al president d’orquestrar una campanya d’insults i amenaces a les xarxes socials per part dels seus seguidors. Finalment, i després de la polèmica, la cadena va decidir rebaixar el to de les burles i les aparicions de Villareal han començat a espaiar-se.