Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Cinc venedors ambulants de Barcelona ofereixen la seva versió sobre el que consideren que són les cinc principals mentides que es diuen o difonen sobre la seva realitat. Aquest és un vídeo publicat pel Sindicat Popular de Venedors Ambulants de Barcelona i, per tant, ofereix una versió de part. Una versió, però, que sovint s’ha ignorat en les notícies sobre el tema a pesar de tractar-se d’una de les principals parts de la història. Al llarg de l’estiu han estat nombroses les informacions periodístiques sobre aquest tema que s’han basat únicament en fonts policials o institucionals, optant per no donar veu als principals protagonistes.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019