Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Manuel Canduela, dirigent del grupuscle d’extrema dreta Democracia Nacional (DN), en una concentració que la formació va convocar dissabte al barri barceloní de Gràcia, va reafirmar-se en les amenaces contra el fotoperiodista Jordi Borràs. Borràs, un fotògraf que ha documentat sovint l’activitat política de l’extrema dreta, ha patit nombroses amenaces per part de l’extrema dreta. Una de les més greus va ser el 12 d’octubre de 2015, quan en un acte públic a Barcelona el també dirigent ultra, Pedro Chaparro, també de DN, va demanar als seus seguidors que “si el veieu doneu-li una clatellada”. Chaparro es troba encausat per aquests fets i la Fiscalia li demana tres anys de presó.

Aquest vídeo ha estat gravat i difós pel periodista de El País Alfonso Congostrina.