Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Una concentració nacionalista ucraïnesa davant la seu del canal Inter TV a Kiev ha acabat amb l’incendi total de l’edifici després que una bomba de fum o un còctel molotov -segons les fonts- impactés a la segona planta de l’edifici. Malgrat l’espectacularitat i que les oficines es trobaven plenes durant l’atac, només hi ha hagut un ferit. Els danys materials, però, han estat nombrosos. La policia ha detingut sis persones.

Els manifestants acusaven Inter TV de ser “pro russa”. La setmana passada el ministre de l’Interior ucraïnès va acusar la televisió de “coordinar les polítiques informatives amb les milícies separatistes” del Donbass i les campanyes d’assetjament i desprestigi contra els seus professionals són constants. Segons ha informat el periodista especialitzat en la regió Abel Riu, els atacants serien en majoritàriament soldats de la 30 brigada de l’exèrcit ucraïnès