Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

La direcció de RTVE ha contractat Víctor Arribas per conduir una de les tertúlies estrella del seu canal informatiu, La noche en 24 horas. Aquesta decisió ha estat durament criticada pel Consell d’Informatius de TVE, que ha destacat que durant el període que el periodista va dirigir els informatiu de Telemadrid, la cadena va ser condemnada tres vegades per informació inexacta, falta de veracitat o vulneració del dret a vaga. Arribas també ha estat un col·laborador habitual de 13TV, la cadena conservadora de la Conferència Episcopal.

Un altre dels que ha protestat és el dirigent de Podemos Pedro Echenique, que ha difós aquest vídeo recollint diferents intervencions d’Arribas molt dures contra la formació morada.

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019