Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Els periodistes Roger Palà i Sergi Picazo van impulsar el digital Crític, especialitzat en reportatges d’investigació i el que anomenen “periodisme lent”. Aquí expliquen com tracten de recuperar la funció social del periodisme, que s’entén per “periodisme alternatiu” i com veuen el futur d’aquesta professió.

Aquesta entrevista -i la seva versió escrita– ha estat publicada al blogImponderabilia Mundi, creat per na Lucía Blanco Gracia i n’Emma Pons Valls, estudiants de Periodisme i Ciències Polítiques a la Universitat Pompeu Fabra. Forma part d’un cicle de metaperiodisme on s’entrevista -en format escrit i audiovisual- a diferents periodistes del país i que Mèdia.cat anirà reproduint durant els propers dies.