Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

La presentadora del Matí de Catalunya Ràdio i exdirectora de TV3, Mònica Terribas, és una de les periodistes més populars i respectades del país. La seva visibilitat, però, també li ha provocat rebre duríssimes crítiques de forma habitual. Un criticisme augmentat per la seva condició de dona i que massa sovint ha tingut característiques misògines o masclistes.

Aquest vídeo és un extracte d’aquesta entrevista on Terribas reflexiona sobre l’estat del periodisme, el seu exercici i el paper dels mitjans a Catalunya. També repassa alguns casos especialment polèmics com el tractament dels fets coneguts pel documental ‘Ciutat morta’. L’entrevista ha estat publicada al blog Imponderabilia Mundi, creat per na Lucía Blanco Gracia i n’Emma Pons Valls, estudiants de Periodisme i Ciències Polítiques a la Universitat Pompeu Fabra. Forma part d’un cicle de metaperiodisme on s’entrevista -en format escrit i audiovisual- a diferents periodistes del país i que Mèdia.cat anirà reproduint durant els propers dies.