Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

‘Les de l’hoquei’ és una sèrie que ofereix una visió de les adolescents diferent als estereotips habituals a la ficció televisiva. És un projecte impulsat per quatre graduades en Comunicació Audiovisual a la UPF que defineixen així el seu projecte: “La sèrie que ens hauria agradat veure quan érem adolescents: parlem de la regla, de noies que es peguen, de l’avorriment dels pobles, de millors amigues que en el fons odies, de primeres vegades que no són prou horribles ni prou genials com per recordar-les, de noies que s’enamoren d’altres noies”. Una representació de les dones -en aquest cas joves- pensada per altres dones i on aquestes són el subjecte principal de la història.

Ara mateix es troben en una campanya de micromecenatge per recollir els fons necessaris per acabar el capítol pilot.