Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Ser periodista si ets dona i jove pot ser, a vegades, una professió de risc. Això ho va poder comprovar la reportera del canal local de Valladolid La 8, Ivana La Piana, la setmana passada, quan va patir una forta humiliació en directe. La periodista tractava d’entrevistar el grup de música Generación Canalla, liderat per Toño Sanchís, exrepresentant de personatges televisius com Belén Esteban o Ylenia. Durant l’intent d’entrevista, els músics li prenen el mòbil de La Piana, se n’en riuen i finalment li preen també el micròfon i l’aparten fora del pla de la càmera dient-li frases com “Et veig molt verda, així que ves-te’n enrere”, “aprèn de mi” i “no no, a aquesta tia no, que ho fa molt malament”. Tot això davant la cara de circumstàncies de la periodista i durant cinc llargs minuts durant els quals a ningú de la realització se li va ocórrer tallar l’emissió en directe.