Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

En un breu article el Diario de Ibiza explica l’ordre de l’Ajuntament de Sant Josep (Eivissa) de tancar una discoteca il·legal que funcionava amb llicència de restaurant. L’article en si mateix no té massa transcendència. Explica el nom del restaurant i on està situat i cita entre cometes les declaracions del regidor segons el qual «aquest restaurant funcionava com una discoteca» i que la infracció s’havia detectat després «d’una inspecció rutinària de tots els locals de Platja d’en Bossa».

La part més graciosa que el diari oblida explicar és que no calia cap inspecció policial per saber que al restaurant Sa Cova Santa hi funcionava una discoteca ni cal citar el regidor de Sant Josep per explicar-ho. Una recerca a l’hemeroteca del mateix diari permet aconseguir tota la informació i fins i tot més, com per exemple que el nom de la festa il·legal era WooMoon.

Dues setmanes abans d’aquesta notícia, el Diario de Ibiza havia publicat a la secció Más una notícia-anunci d’una festa en aquest restaurant-discoteca. El text comença així: «La sessió dels dimecres a Cova Santa s’ha convertit per mèrit propi en una de les opcions preferides per un públic que busca alguna cosa diferent a l’illa. A WooMooN convergeixen cada setmana música, gastronomia, moda i art a l’entorn bucòlic de Cova Santa».

La notícia també evita mencionar que el restaurant és propietat de la discoteca Amnesia -una de les sales de festes més potents de la zona i autèntic poder local- així com les queixes reiterades i des de fa anys dels veïns de la zona pel soroll de les discoteques, una informació que han de donar els lectors en la secció de cartes.

Nota: Aquesta notícia ha estat possible gràcies a l’avís d’un lector. Moltes gràcies.

3 Comentaris

 1. Francesc

  Al titular dieu que Diario de Ibiza “oblida el nom” i al text que l’article cita el nom del local. Entro a l’enllaç de la notícia i veig el nom del local al títol i al text. Ho heu llegit bé? Com quedem?

  • Redacció

   El nom que oblida la notícia és la de la discoteca (WooMoon) que operava dins el restaurant i que és sobre la que havia fet el publireportatge.

 2. Francesc

  Vosaltres o el lector que us ha enviat la notícia esteu mal informats. WooMoon no és el nom de la discoteca, és de la festa que es feia a Cova Santa un dia per setmana. A les discoteques d’Eivissa cada dia hi ha festes diferents amb un nom concret. A Eivissa tothom sap que Cova Santa és el nom de la disco.