La guerra civil líbia no mereix tantes portades ni cobertura com la siriana, però això no vol dir que no existeixi. La mort d’occidentals és un d’aquests estranys moments on aquest conflicte es fa un breu espai en els informatius. Aquest és el cas del fotoperiodista holandès Jeroen Oerlemans, mort el passat diumenge mentre cobria els combat a la ciutat de Sirte. Suposadament va ser tocat per un franctirador de la sucursal líbia de l’Estat Islàmic, segons explica Euronews.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019