Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Tenia un article mig embastat sobre la fusió de la secció dels esports als informatius amb la premsa rosa. El text va nàixer el dia que em vaig assabentar, gràcies a TV3, que Neymar provava sort amb la música. Em va semblar una broma de mal gust, irrellevant, i se’m va fregir l’estómac mentre pensava que els meus amics músics, malgrat el seu talent i el seu esforç, mai no trobaran un minut a la televisió.

Vaig pensar que pagava la pena escriure el meu bitllet a Media.cat sobre el tema. Quines notícies es queden fora per emetre bromes com la de Neymar? Parle també de notícies esportives: On són les dones, els paralímpics, els esports que no són futbol i els equips que no són el Barça? I, què passaria si el TN fes els temes culturals com els esportius? Aquesta última pregunta va trobar una resposta al cap d’unes hores en aquest gag, sublim.

Ahir, tres dies abans de lliurar el meu text, una altra televisió, una altra televisió pública, en aquest cas, TVE, m’explica que els jugadors del Bayern de Munich estan a l’Oktoberfest «vestidos todos con la indumentaria tradicional alemana y también bebiendo cerveza, claro». Ho trobareu al final del minut 56.

Així que he aconseguit tancar l’article dimarts i fer feliç l’editor del portal. He dubtat, perquè també hi ha excel·lents exemples que em recorden per què vaig estudiar Periodisme i per què el necessitem.

Tant se val. Ja us recomanaré un altre dia Piedad Bonnett perquè entengueu què és saber que el teu fill morirà i no poder ajudar-lo. Sempre puc esperar al proper bitllet per compartir l’entrevista a Orna Donath sobre les mares penedides. O potser em preguntaré si ja no parlem del Zika perquè afecta sobretot a un grup discriminat, com apunta aquest article. O us faré una crònica de l’acte del primer aniversari de la Revista 5W, amant de la informació internacional, de les històries cuinades a foc lent i de les imatges que no es poden eliminar ni substituir.

Un altre dia. Així ens fem una idea de tots els temes que queden fora dels espais informatius per poder incloure un vídeo de Neymar cantant.

Els articles d’opinió expressen punts de vista individuals dels seus autors i autores, que no tenen perquè coincidir sempre amb els del Grup Barnils ni amb els de l’Observatori Mèdia.cat.