Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Hazte Oir és una de les principals plataformes d’informació i activisme de dreta espanyolista i ultracatòlica de la xarxa. Darrerament va ser notícia per la seva campanya contra un anunci de El Corte Inglés en què apareixia una família homosexual. La cadena de centres comercials va retirar l’spot i Hazte Oir va treure pit de la capacitat de pressió de les 21.000 signatures que havia arreplegat. Però realment van signar milers de persones aquesta petició? Un vídeo realitzat per Mémesis, secció de tecnologia de Voz Pópuli, demostra fins a quin punt el sistema de recollida de signatures d’Hazte Oir no té cap tipus de control i és fàcil signar desenes o centenars de vegades. En aquest article ho explica més detalladament.