Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Els fets van passar durant al programa d’humor Les 35 heures de Baba del Canal 8 francès. El copresentador del programa Jean Michel Maire i l’actriu i col·laboradora convidada Soraya Riffy havien de preparar un gag sobre el robatori de les joies de Kim Kardashian. En un moment donat, l’altre presentador, el popular Cyril Hanouna, insisteix perquè els dos es besin. Riffy es nega, però Hanouna insisteix. Finalment Maire ho intenta i davant l’actitud de la dona, que aparta la cara, li fa un petó al pit. Pot sentir-se clarament com la primera reacció del públic present a la gravació és riure i aplaudir malgrat la cara d’evident incomoditat de l’actriu. Els teleespectadors, però, no ho van veure igual i van entendre l’acció com un assetjament sexual que va comportar protestes immediates a les xarxes socials així com l’obertura d’una investigació per part del Consell Superior de l’Audiovisual després de rebre 250 denuncies.