Des del cop d’Estat fallit a Turquia s’han tancat desenes de mitjans de comunicació i s’han detingut o empresonat centenars de periodistes. Milers han estat acomiadats o se’ls ha impedit exercir la professió.  Només en el darrer mes 25 ràdios i televisions han estat clausurades, la darrera el canal kurd Med Nuce, que emetia des d’Itàlia i que ha estat apagat per la companyia francesa de telecomunicacions per satèl·lit Eutelsat a petició del govern turc. En aquest documental de 8 minuts Al Jazeera fa una repassada a la situació dels mitjans kurds, la campanya repressiva per a fer-los desaparèixer i la resistència de la població en defensa de la seva veu.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019