Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Vídeo sencer de la taula rodona titulada “Masclisme i clickbaiting“, organitzada pel Grup de Periodistes Ramon Barnils dins el marc de les trobades de la Catosfera 2016 realitzades a Girona el passat mes d’octubre. Al debat hi van participar -Sílvia Barroso, subdirectora de l’Ara, Karma Peiró, directora de Nació Digital, Gemma Aguilera, periodista a El Món i Berta Florés, periodista i membre de #OnSónLesDones. Enric Borràs, periodista a l’Ara i membre del Grup Barnils, va fer-ne la moderació. Aquí pot llegir-se una crònica de l’acte.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019