Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Pakistan ha estat durant molt temps un dels països més perillosos del món per als periodistes, amb 102 periodistes i treballadors dels mitjans que han perdut les seves vides des de 2005. Des de 2010, 73 periodistes i treballadors dels mitjans han estat morts: gairebé un periodista mort cada mes. La insurgència armada i la violència sectària per un nombre d’aquestes morts, però molts d’ells aixequen sospites de la implicació de les institucions de l’estat.

En aquest vídeo, Zia Ul-haq, portaveu de la Federació Unitària de Periodistes del Pakistan (PFUJ, en les seve ssigles angleses) explica la situació al país emmarcada en la campanya #EndImpunity de la Federació Internacional de Periodistes.

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019